NOSALTRES
NOSOTRES
ELLAS
ELLES

  1. S’organitza la primera Taula d’Experiències per donar visibilitat al col·lectiu LGBT+

  2. Neix Orri & Soriano Asociadas

  3. Es constitueix legalment PLURALS, Associació LGBT+ de Lloret de Mar

  4. Treballem activament per posar en valor i donar visibilitat a les minories afectivosexuals i de gènere

  • S’organitza la primera Taula d’Experiències per donar visibilitat al col·lectiu LGBT+

  • Neix Orri & Soriano Asociadas

  • Es constitueix legalment PLURALS, Associació LGBT+ de Lloret de Mar

  • Treballem activament per posar en valor i donar visibilitat a les minories afectivosexuals i de gènere

El principi de tot, els nostres orígens, es situen al 2019, quan a partir d’una iniciativa ciutadana capitanejada per l’Ivan Soriano i en Xavier Orri amb el suport i col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Lloret de Mar, s’organitza la primera Taula d’Experiències per donar visibilitat al col·lectiu LGBT+. Era la primera vegada, que a Lloret de Mar es parlava públicament i amb suport de l’administració local de les minories afectivosexuals i de gènere. En aquell moment érem l’Ivan i en Xavi, dos persones molt actives socialment que feien coses.

Al 2021 neix Orri & Soriano Asociadas, que no deixa de ser una extensió de l’Ivan i en Xavi, amb l’objectiu i la finalitat de canalitzar l’organització i l’assessorament d’esdeveniments i actes relacionats amb el col·lectiu LGBT+.

A l’any 2022 i amb l’objectiu de sumar a persones del col·lectiu i fer-los participar de manera activa, es constitueix legalment PLURALS, Associació LGBT+ de Lloret de Mar. Entre els diferents objectius de l’associació destaca el de promoure i defensar els drets de les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals, queers o de qualsevol altra minoria afectivosexual i de gènere.

Aquests darrers anys i amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar hem deixat de ser un municipi que obviava la realitat LGTBIQ+ a treballar activament per posar en valor i donar visibilitat a les minories afectivosexuals i de gènere. Alhora, volem tornar a situar Lloret de Mar com a destinació per al públic LGTBIQ+.